Recept

Tropische Breakfastbowl

Ons huis veranderd steeds meer in een urban jungle. Dat samen met de zelfgekweekte eetbare bloemen van Denise inspireerde ons om een lekkere tropische breakfastbowl te maken. Wij ontbijten normaal sowieso al met havermout maar dit ontbijtjeย maakt echt een feestje van je oats. Je weet ondertussen dat we echte kokosliefhebbers zijn dus ook hierin zit kokos. Verder gebruiken we lekkere vruchten als ananas, granaatappel en passievrucht. Het gerecht smaakt super en vult goed. Perfect ontbijtje dus want je maakt het ook nog eens snel en simpel!

Tropische Breakfastbowl

Voor: 1 persoon
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediรซnten

  • 80 gr havermout
  • Kokosdrink naturel
  • Kokosrasp
  • 2 ananasschijfjes
  • 1 passievrucht
  • Handje granaatappel pitjes
  • Verse munt
  • Eetbare bloemen

Bereidingswijze

  1. Doe de havermout in een pannetje en schenk er kokosdrink bij tot de havermout net onder staat. Zet het vuur aan en breng aan de kook.
  2. Ondertussen verhit je ook een grillpan waarin je de schijfjes ananas grilt. Wanneer er zo’n mooi donker grillijntje ontstaat aan beide kanten zijn ze klaar.
  3. Wanneer de havermout gaar is haal je ook deze van het vuur en schep je deze in een kom.
  4. Snijd de ananasschijfjes en passievrucht doormidden en plaats deze op de havermout. Verdeel de granaatappel pitjes eroverheen en plaats wat blaadjes munt en de bloemen op het gerecht.
  5. Strooi er nog wat kokosrasp over heen en geniet van je tropische breakfastbowl.

Tropische BreakfastbowlTropische Breakfastbowl
Eet smakelijk!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply