Recept

Avocado Deviled Eggs

Avocado deviled eggs oftewel gevulde eieren met avocado vulling! Geen duivelse eieren maar een heerlijk hapje. Zoals jullie weten houden wij erg van guacamole. Ook avocado los vinden we erg lekker dus toen we deviled eggs wilden maken kwamen we al snel op de avocado vulling uit. De avocado deviled eggs zijn een ideaal hapje voor tijdens Pasen. Maar ze kunnen natuurlijk het hele jaar door, zo zullen ze het ook goed doen op feestjes of bij de brunch. Eens wat anders dan de eieren met de gewone gele vulling. ๐Ÿ™‚

Avocado Deviled Eggs

Voor: 6 stuks
Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediรซnten

  • 3 eieren
  • 1 avocado
  • 1 el verse koriander
  • 2 el limoensap
  • Snufje knoflookpoeder
  • Paprikapoeder

Bereidingswijze

1. Kook de eieren hard en pel ze. Snijd de eieren door midden en haal het eigeel eruit. Doe het eigeel in een kom.
2. Doe hier de avocado in stukken bij waarna je de fijngesneden koriander, limoensap en knoflookpoeder toevoegt. Meng en prak alles door elkaar met een vork. Maak het mengsel op smaak met zout en peper.
3. Vul de halve eieren royaal met het mengsel (dit gaat makkelijk en mooi met een spuitzak) en strooi er naar wens wat paprikapoeder overheen. De avocado deviled eggs zijn klaar!

Avocado Deviled Eggs

De 88 Food Paas brunch met o.a. avocado deviled eggs

De avocado deviled eggs zijn het derde gerecht dat we maakten voor onze Paas inspiratie brunch! Hiervoor zag je de overheerlijke Carrot Cake en Zomerfruit Scones al. De recepten van de overige lekkernijen op onderstaande foto komen in de aankomende weken voor Pasen online. Zo houd onze blog in de gaten voor een lekkere dosis Paas inspiratie zoals deze lekkere gevulde eieren!

Paas Brunch Recepten

Eet smakelijk!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply