GRAND OPENING FAFO COFFEE - 88 Food
4524
post-template-default,single,single-post,postid-4524,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
GRAND OPENING FAFO COFFEE

GRAND OPENING FAFO COFFEE

GRAND OPENING FAFO COFFEE
Aanstaande zaterdag is het zover, de grand opening van onze koffiebar FAFO in de Filya Concept Store. Zo’n twee weken geleden zijn we stil open gegaan. En in die tijd hebben we al veel leuke en enthousiaste reacties gekregen van onze gasten en buurtbewoners, zo cool! Nu we een beetje zijn ingekomen en onze draai gevonden hebben vinden we het tijd voor een officiële opening. Dit gaan we dan ook op zaterdag 28 oktober doen en iedereen is welkom. We gaan er een feestelijk dag van maken met verschillende specials en tastings. Zien we je dan?

Party time

Het beloofd een hele gezellige en feestelijke dag te worden zaterdag. We gaan het hele pand versieren en komt een leuke photowall waar je een prijs kan winnen! Bij binnenkomst kan je een lekker welkomstdrankje van LemonAid+ halen bij de bar. Verder zal er nog veel meer lekkers zijn, zo gaan wij een paar populaire klassiekers van onze blog bakken en is Happy Food and Health aanwezig om je zijn vegan cakes te laten proeven. Al onze black coffees zijn die dag 1 euro zodat je onze verschillende koffie’s goed kan proeven! Voor alle dames die houden van fleeky nails, onze vriendin en blogger Justine Biesot is aanwezig vanaf 12:00 om shellac nagels te zetten. Verder gaan we niet teveel meer verklappen en zien we je gewoon aanstaande zaterdag!

Informatie

Entree: gratis
Datum: 28 october 2017
Locatie: Fluwelen Burgwal 1F, Den Haag
Tijd: 10.00 – 17.00 of later 😉

Eventpagina: www.fb.com/grandopeningfafo
Website:
www.fafocoffee.nl

1 Comment
  • Denise

    oktober 27, 2017 at 9:24 am Beantwoorden

    Leuk! Het lukt me denk ik niet te komen, maar ik kom snel een andere keer kijken. Succes!

Post a Comment