About

Houd je van koken, ben je gek op eten of een echte foodie? Dan is 88 Food dé foodblog voor jou! Wij, Denise en Nick, hebben onze passie en creativiteit gecombineerd tot één groot feest dat we maar wat graag met jullie delen en dat doen we door middel van deze blog! Wij gaan op avontuur en proeven nieuwe smaken, ontdekken de tofste hotspots en laten ons inspireren voor nieuwe recepten. Dit delen wij dan een aantal keer in de week met jullie op 88 Food.
Bij ons vind je de meest lekkere recepten, die vaak ook nog eens gezond zijn of een healthy twist hebben. Ook vinden we het leuk om zo af en toe recepten te maken die wat meer culinair zijn. Kortom wij maken wat wij leuk en lekker vinden en hopen jullie zo ook weer te inspireren!

‘Nothing brings people together like good food’

 

Nick 88 FoodNick
Voorheen lifestyle blogger op mijn persoonlijke blog Written by Nick. Al snel stond deze website vol heerlijke recepten en zo werd food mijn focus. Want bij food ligt toch echt mijn passie, zowel bij het bereiden als het opeten ervan. Deels omdat het in mijn bloed zit (ben half Indo) en mede door mijn achtergrond in de horeca. Ik houd van koken en heb een liefde voor lekker eten. I love my midnight snacks en ga rustig ’s avonds laat nog wat bereiden in de keuken. Ik ga graag uit eten en ben altijd opzoek naar nieuwe hotspots. Koken doe ik het liefst met verse producten, bij ons zal je dan ook niet snel zakjes en pakjes vinden. Door 88 Food kan ik doen wat ik het liefst doe en genieten met mijn foodie partner in crime.

 

 

Denise 88 FoodDenise
Aangestoken door Nick en nu ook een echte foodie. Voordat ik iets opeet zet ik het eerst op de foto en ik verbouw rustig de hele tafel voor de ideale setting. Ik houd van lekker eten en bak graag op mijn vrije dagen. Na een tijd in de horeca te hebben gewerkt ben ik nu grafisch vormgever en werkzaam in de marketing. Daarnaast is fotografie ook een hele grote passie van mij. I love Instagram, hoe kan het ook anders en heb een tijdlijn waar food domineert! Verder ben ik geïnteresseerd in een healthy lifestyle en doe ik verschillende keren in de week aan crossfit. Door 88 Food kan ik al dit moois combineren en kan ik samen met Nick genieten.

 

Social Media
Naast onze website zijn we ook actief op social media. Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter voor de laatste nieuwtjes!

Youtube
Naast bloggen maken we ook regelmatig leuke video’s zoals vlogs, challenges en recepten. Abonneer je op ons kanaal om als eerste de nieuwe video’s te zien!